psychotherapie

We onderzoeken samen de situaties waarin je vastloopt. Met verschillende methodieken en kennis uit recent wetenschappelijk onderzoek proberen we je denken en handelen te veranderen.

Een open en luisterende houding is de basis. Je mag je verwachten aan heel wat vragen, oefeningen en opdrachten waarmee we actief aan de slag gaan. We focussen daarbij op de doelen die we samen vastgelegd hebben en werken in het hier en nu.

Je zal merken dat we samen je denken en daardoor ook je voelen zullen beïnvloeden. Denkkaders, overtuigingen en/of emoties waar je in vastzit veranderen we samen naar nieuwe oplossingen en zienswijzen.

Hier kan je meer informatie over mij vinden.

Klik hier om terug te keren naar de homepagina.

Maak je graag kennis? Bel me op 0486/21.83.04 of stuur een mailtje psycholoogImke@gmail.com.